Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Energie

Het is en blijft een HOT-topic: uw energiefactuur.  Wist U dat een omschakeling van energieleverancier vrijwel geen enkele moeite kost?  U hoeft niet bang om te veranderen naar een andere leverancier:  ACS neemt de volledige overstap van A tot Z voor zijn rekening.

Om er zeker van te zijn dat je geen torenhoge onnodige kosten betaalt voor uw energiefactuur, is het dan ook de moeite waard om de verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken.  Veranderen is gratis & zorgt voor een onmiddellijke besparing op uw mogelijk (te) dure energielasten.

Wij maken samen met U de keuze uit de meest geschikte leverancier.  Laat dat rekenwerk maar aan onze Experts over.  

Internet

Het gebruik van het internet is voor iedereen verschillend.  Iemand die alleen wat e-mails verstuurd & wat aan internetbankieren doet heeft meestal geen supersnelle verbinding nodig.  Een heel andere situatie bij een gezin met laptops, tablets & spelconsoles die continue samen gebruikt worden of een bedrijf waar de continuïteit & een stabiele verbinding noodzakelijk is.

Vanaf heden verbeteren en optimaliseren we bij ACS onze service nog verder om jou nog beter van dienst te kunnen zijn. Als trouwe klant heb je dat immers dubbel en dik verdiend.
Hoe we dat gaan doen? Simpel: door volop voor de exclusieve samenwerking met Telenet/Base te kiezen! 
Concreet verandert er niets, behalve dat je voortaan altijd geniet van de beste kwaliteit en een optimale klantenervaring op maat, waarbij persoonlijk contact en service centraal staan.


Bovendien krijg je de kans om mee te stappen in onze nieuwe formule. Dankzij de exclusieve samenwerking met Telenet/Base die we aangaan, kunnen we je voorzien van een beter tariefplan boordevol voordelen.

Ben je al klant bij Telenet/Base? We kunnen nog betere formules op maat aanbieden, om helemaal in te spelen op jouw wensen. Kom gerust langs!

Heb je nog geen abonnement bij Telenet/Base? Spring dan eens binnen in één van onze winkels. Wij begeleiden je stap voor stap bij de overstap naar je nieuwe, voordelige Telenet/Base-abonnement.

 

smartphones

Telecom

Smartphones, tablets, GSM

hifi

Car HiFi

Carkits, luidsprekers,...

alarm

Veilig thuis

Home alarm systems

safety

Car safety systems

Beveiliging van uw wagen

apple

Apple Refurbished computers

Approved Selection toestellen

accessoires

Accessoires

Hoesjes, batterypacks, laders

homeaudio

Home audio

Bluetooth muziek streamen

energie

Energie & internet

Een abonnement op maat

garantieuitbreidingen

Garantieuitbreidingen

Extra dekking van uw garantie

navigatie

Automotive & recreatie

Mobiele, Outdoor en Fiets navigatie

engie.png

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
Je kan veilig terecht in ons Telenet/Base-servicecenter daar wij zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen. Zo beperken we het aantal bezoekers dat tegelijk in de winkel mag, ontsmetten we het materiaal, houden we voldoende afstand en dragen we een mondmasker. Respecteer zeker de richtlijnen en vergeet je mondmasker niet. Alleen zo geraken we er samen door, en kunnen we jouw en onze veiligheid garanderen. Je kan ook op afspraak bij ons terecht maar is echter niet verplicht. Zo ben je wel snel geholpen en hoef je niet te wachten in de winkel. Een afspraak maken kan snel en eenvoudig via de chatfunctie van onze Facebookpagina of via sales@acs-online.be 

maandag - vrijdag

09u30 - 12u30 en 13u30 - 18u00

zaterdag

09u30 - 17u00

zon- en feestdagen gesloten