Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

ACS Nieuws

Volg onze nieuwspagina en U blijft op de hoogte van nieuwe product releases, acties en promoties en al het andere nieuws van ACS.

Dashcam-tips

Dashcam-tips

ACS | Nieuws

In het verkeer gaat het er vaak roekeloos aan toe en een ongeval, hoe klein ook is dan snel gebeurd. Het idee van een dashcam is om je autorit op te nemen en zo eventuele onregelmatigheden op beeld vast te leggen. Agressie in het verkeer, de ware toedracht van een ongeluk of de oorzaak van die krassen op je wagen, ... het zijn alledaagse zaken die de dashcam op beeld zal weten te vatten. We zetten alvast een aantal tips op een rijtje waarmee je rekening kan houden als je een dashcam aanschaft.

Huawei P30-serie, subliem in fotografie

Huawei P30-serie, subliem in fotografie

ACS | Nieuws

Huawei zet met de nieuwe P30-serie sterk in op mobiele fotografie en dat blijkt al uit de slogan die stelt: “Herschrijf de regels van de fotografie”. Zowel de P30 als de P30 Pro die recent werden voorgesteld zijn uitgerust met een overvloed aan camera’s en slimme software die een nieuw tijdperk inluiden op het gebied van smartphonefotografie.

De Samsung Galaxy S, de nieuwe generatie

De Samsung Galaxy S, de nieuwe generatie

ACS | Nieuws

De Samsung Galaxy S-reeks viert dit jaar 10 jaar van baanbrekende mobiele primeurs en lanceerde de volgende generatie toestellen met de Galaxy S10e, S10 en S10+. Deze smartphones vallen niet alleen op, ze onderscheiden zich ook in design, camera, prestaties en intelligentie.

En actie ... Op wintersport met de actiecamera

En actie ... Op wintersport met de actiecamera

ACS | Nieuws

Staat er tijdens een van de volgende weken nog een skitripje gepland? Dan is een Action Cam misschien wel wat voor jou om spectaculaire beelden te maken van jouw afdalingen of van de mooie winterse landschappen in de bergen. Je hebt dan meteen ook een leuke herinnering voor later. Bij ACS hebben we actiecamera's van TomTom en Garmin.

De nieuwe Huawei P Smart 2019

De nieuwe Huawei P Smart 2019

ACS | Nieuws

Huawei lanceerde nog voor 2019 begon al een nieuwe versie van de P Smart. De tweede generatie van Huawei's budgettoestel, de Huawei P Smart 2019 biedt een aantal extra verbeteringen ten opzichte van de vorige versie. Een betere camera, een groter scherm, vlottere hardware, een grotere accu ... maar hetgeen ongewijzigd bleef is de prijs. Met een P Smart toestel ben je nog steeds verzekerd van goede specificaties zonder dat je je bankrekening hoeft te plunderen.

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten