Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Van 19 tot 27 januari kan je in de paleizen van Brussels Expo terecht voor de 97ste editie van de ‘Brussels Motor Show’, beter gekend als het ‘Autosalon’. Uniek is dat het Brusselse Autosalon nog steeds kan rekenen op de aanwezigheid van alle belangrijke autoconstructeurs die actief zijn op de Europese markt. Op een oppervlakte van 110.000 m² kunnen liefhebbers van gemotoriseerde twee- en vierwielers hun hartje ophalen tussen de auto’s, motors en lichte bedrijfsvoertuigen. Bij ACS vind je alvast allerlei handige toestellen en accessoires voor in je wagen, van entertainment tot veiligheid.

Dashcams
In het verkeer gaat het er vaak roekeloos aan toe en een ongeval, hoe klein ook, is dan snel gebeurd. Met een dashcam registreer je agressie in het verkeer, de ware toedracht van een ongeluk of de oorzaak van krassen op je wagen. De hedendaagse exemplaren bieden een uitstekende beeldkwaliteit en kunnen geïnstalleerd worden in allerhande voertuigen. Leuk om weten is dat zo’n camera ook beeldopnames kan maken wanneer de wagen geparkeerd staat.

Handenvrije Carkits
Tijdens de lange ritten toch eens een telefoontje plegen? Met de handenvrije carkit kan je veilig gespreken voeren terwijl je aan het rijden bent. Met deze carkits kan je ook makkelijk de muziek die op uw smartphone staat afspelen.

Rijhulpsystemen
Veiliger de weg op? Met een Coyote ontvang je de juiste informatie op het juiste moment. Deze toestellen doen meer dan alleen het aangeven van vaste en mobiele radars, ze waarschuwen je ook in real time wanneer er zich gevaarlijke situaties voordoen op de baan zoals ongevallen, files, wegversmallingen, rondslingerende objecten, …

Navigatiesystemen
Ben je niet meteen een held in oriëntatie? Met een GPS geraak je moeiteloos op je bestemming. Bij ACS vind je zowel inbouwtoestellen als toestellen die je kan gebruiken in verschillende wagens en dat van gekende merken als TomTom en Garmin. Heel wat van die toestellen vind je ook in demo bij ons in de winkel.

Parkeersensoren & achteruitrijcamera’s
Parkeren als een professional? Het kan met een handige achteruitrijcamera of parkeersensoren. Zo’n achteruitrijcamera biedt je die extra ogen op de rug en helpt je niet alleen bij het detecteren van gevaren achter de wagen maar zorgt er dankzij de dynamische hulplijnen ook voor dat u netjes tussen de lijnen kan rijden.

Car-hifi
Boxen inbouwen in de wagen voor extra muziekbeleving, een bluetooth car kit om je eigen muziek af te spelen of de nieuwe generatie autoradio’s? Onze montagedienst staat tot je beschikking om het entertainmentniveau in uw wagen naar een nieuw hoogtepunt te tillen.

Het volledige aanbod toestellen en accessoires voor in je wagen ontdek je in de winkel.

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten