Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

U heeft een beroep waar de gemiddelde smartphone en tablet van begint te zweten? U werkt in een omgeving vol stof, metaaldeeltjes of een vochtige omgeving? U wenst dat uw toestellen de jaarlijkse skitrip zonder kleerscheuren kunnen doorkomen? De oplossing is voorhanden: Rugged Phones, Tempered Glass & Heavy Duty Cases

Een basistoestel of toch liever alle digitale toeters & bellen? Bij zowel Samsung, Crosscall maar ook voor Apple zal u zeker een gepast toestel of gepaste bescherming kunnen terugvinden in onze ruime assortiment!

 Rugged Phones

Er bestaat intussen al een mooi aanbod in toestellen die, standaard uit de doos, al tegen een stootje kunnen.  Het ruimste aanbod zal U terugvinden bij Crosscall. Crosscall laat U de keuze maken tussen zowel basis-toestellen als Smartphones.

Alle Crosscall toestellen bieden minimaal een IP 67 codering:

  • IP 67: een stofdicht toestel en mag ondergedompeld worden in vocht (maximaal 30 minuten tot op 1 meter diepte)
  • IP 68 codering geeft U zekerheid op een stofdicht toestel, bruikbaar onder water

Alle Crosscall toestellen worden uitgerust met een bijzonder robuuste behuizing & de Crosscall smartphones zijn allen voorzien van Gorilla Glass, bestand tegen val en/of stootschade!

Ontdek het Crosscall gamma, live in demo bij ACS!

 

Bij Samsung zal U de Xcover 3 in het aanbod kunnen terugvinden. Intussen is dit model al aan zijn 3de generatie toe. Samsung heeft dus al een aantal jaren ervaring achter de kiezen met dergelijke Rugged Smartphones.

De Xcover 3 is dé ideale oplossing voor de actieve/sportieve gebruikers (IP67).  Met het Android besturingssysteem heeft U een ruim aanbod aan Apps beschikbaar & blijft U in uw vertrouwde Samsung omgeving op het vlak van bediening! Die handige geïntegreerde zaklamp kan u met 1 druk op de Xcover knop activeren. Bijzonder praktisch!

 

Tempered Glass Screenprotectors

Een Tempered Glass Screenprotector is niet zomaar een screenprotector. Een Tempered Glass Screenprotector is een screenprotector gemaakt van gehard & chemisch bewerkt glas. Een Tempered Glass is tot 9 maal sterker dan normaal glas.

Met een Tempered Glass is uw toestel dus een stuk beter beschermd tegen beschadigingen.  Het glas is super helder, heeft een hoge gevoeligheid en een comfortabel touch gevoel. Bent u uw Smartphone ook een hele dag aan het poetsen wegens storende vingerafdrukken? De Nano-coating op de Tempered Glass protector zorgt voor een olie-afstotende laag en reduceert zo de vingerafdrukken op uw scherm! Toestellen met een gebogen scherm (Samsung S6/S7 Edge) of met 3D Touch (iPhone 7)? PanzerGlass is 100% compatibel met uw toestel & de gebruikte technologie!

Voor het aanbrengen van deze Screenprotectors op uw toestellen kan U rekenen op de ervaring van onze specialisten.  Wij zorgen voor het bubbelvrij plaatsen!

 

  Heavy Duty Cases

U heeft reeds een bestaand toestel maar wenst deze uit te rusten met een stevige Case?  Met ondermeer onze Griffin & Lifeproof cases zorgt U er voor dat uw toestellen een stuk beter beschermd worden tegen eventuele val, stoot en/of vochtschade. Uw iPad (mini) is dikwijls ook geliefd speelgoed voor uw kinderen.  Helaas is een ongelukje ook snel gebeurd!  Ook uw tablets kan U dus beter uitrusten met een kids-proof case!

 

  

Toch een schade opgelopen?  Onze partner www.repaircorner.be is gespecialiseerd in herstellingen van smartphones & tablets!

 

 

griffin.jpg Crosscall_Range.jpg xcover.jpg
proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten