Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

In het verkeer gaat het er vaak roekeloos aan toe en een ongeval, hoe klein ook is dan snel gebeurd. Het idee van een dashcam is om je autorit op te nemen en zo eventuele onregelmatigheden op beeld vast te leggen. Agressie in het verkeer, de ware toedracht van een ongeluk of de oorzaak van die krassen op je wagen, ... het zijn alledaagse zaken die de dashcam op beeld zal weten te vatten. We zetten alvast een aantal tips op een rijtje waarmee je rekening kan houden als je een dashcam aanschaft.

  1. Beeldkwaliteit: Ook bij hoge snelheden, slechte weersomstandigheden en in het donker wil je een stabiel en duidelijk beeld. Een slechte beeldkwaliteit zorgt voor ontbrekende informatie zoals bijvoorbeeld onleesbare nummerplaten of verkeersborden. En laat de deatils in dit soort situaties nu net van groot belang zijn.
  2. GPS: Een dashcam met gps registreert automatisch tijdstippen en exacte locaties, details waar een verzekeraar veel belang aan hecht.
  3. Twin-camera: Een ongeval gebeurt niet alleen aan de voorkant van je wagen, het gevaar kan immers van alle kanten opduiken. Een camera die zowel de voor- als achterkant van je wagen in het oog houdt kan dan ook best nuttig zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan een kop-staart aanrijding.
  4. Parkeermodus: Een camera die ook actief is wanneer je geparkeerd staat is vaak ook geen overbodige luxe. Er is immers niets vervelender dan een deuk of kras te ontdekken wanneer je terug bij je wagen komt.
  5. Night Vision: Rijd je regelmatig in het donker? Kies dan voor een dashcam met nightvision. Deze werken perfect, zowel onder normale omstandigheden als in het pikdonker.
  6. Opnameduur: Wanneer je geheugen vol raakt worden de oudste bestanden automatisch verwijderd. Wil je meer beelden? Dat kan als je extra geheugen kan toevoegen aan je dashcam (bijvoorbeeld een sd-kaart)

Leuk om weten is dat de hedendaagse exemplaren geïnstalleerd kunnen worden in allerhande voertuigen.

Informeer ernaar in de winkel!

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten