fbpx
Telecom - Accessoires - Audio - HOME SeCURITY- ...

Welkom bij Telenetcenter ACS Heist-op-den-Berg

Bij ACS Heist-op-den-Berg, Aarschot en Boortmeerbeek maken we al meer dan 30 jaar technologie toegankelijk en eenvoudig. We hebben een breed assortiment van accessoires, mobiele elektronica zoals huistelefoons, senioren gsm’s, smartphones, laptops, luidsprekers, home beveiliging, enz. – wij zijn jouw betrouwbare partner in de wereld van elektronica.

Toestel / Advies nodig?
Herstelling / Refurbished nodig?
ACS Heist-op-den-Berg - Telenet verkooppunt
ACS maakt het verschil in service & advies

Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je persoonlijk te adviseren. ACS denkt zo ruim mogelijk met je mee en stelt je de beste producten of service voor jouw situatie voor.

+30 jaar ervaring

ACS: persoonlijke service met duidelijk advies

Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je persoonlijk te adviseren. Als exclusieve verdeler van Telenet en Base, vinden we samen met jou het abonnement dat het best aansluit bij jouw wensen.

Heb je een herstelling nodig voor je smartphone of tablet? We verzorgen in onze winkels met uitsluitend originele onderdelen. 75% van onze herstellingen zijn binnen 30 minuten klaar. Na een wandelingetje of een drankje in onze koffiebar, kan je jouw apparaat al komen ophalen!

In de snel veranderende wereld van de technologie, is het onmogelijk om van alles op de hoogte te zijn. Tenzij het jouw job is, natuurlijk. We denken zo ruim mogelijk met je mee en stellen je de beste producten of service voor jouw situatie voor.

Ook refurbished toestellen vind je bij ons terug. Hoge kwaliteit aan een verlaagde prijs.

ACS ONLINE

Onze winkels

Telenet & Base Heist-op-den-Berg
ACS / Repair Corner Heist-op-den-Berg
Telenet & Base Aarschot
Telenet & Base Boortmeerbeek
Add Your Tooltip Text Here
Uitgebreide service & deskundig advies

Waarom zou je voor ACS kiezen?

Bij ACS maken we het verschil door onze uitgebreide service en deskundig advies. We helpen je bij het kiezen van het juiste product of de beste oplossing, rekening houdend met jouw behoeften, voorkeuren en budget.

Wat doen we?

ACS Servicepakketten volledig op jouw maat

Heb je een nieuw toestel gekocht? Kies dan voor één van onze servicepakketten. We maken jouw toestel gebruiksklaar, zelfs als je het apparaat niet bij ACS hebt aangeschaft. Op onze pagina over garantie en opstartservice vind je meer informatie.

Als exclusieve partner van Telenet en Base vinden we het belangrijk dat je telecom abonnementen naadloos aansluiten bij jouw unieke gebruikersprofiel. Dankzij onze exclusiviteit binnen het Telenet en Base gamma ben je verzekerd van de beste service voor bellen, sms’en, vast & mobiel surfen en digitale tv kijken. Medewerkers van onze Telenet verkooppunten helpen je graag bij het samenstellen van je pakket.

Afgestemd op jouw behoeften

Lifetime service pakket

Het lifetime service pakket van ACS Online Heist-op-den-Berg, Aarschot en Boortmeerbeek omvat alles wat je nodig hebt om mee te zijn met de nieuwtjes in de moderne digitale wereld. Onderstaande diensten zijn inbegrepen.