Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

De Samsung Galaxy S-reeks viert dit jaar 10 jaar van baanbrekende mobiele primeurs en lanceerde de volgende generatie toestellen met de Galaxy S10e, S10 en S10+. Deze smartphones vallen niet alleen op, ze onderscheiden zich ook in design, camera, prestaties en intelligentie.

Design
Deze smartphones werden vanaf het begin ontworpen om een schermervaring te bieden zonder obstructies of afleiding waardoor je met het ‘infinity-O-display’ een ononderbroken weergave krijgt en je geniet van een cinematografische kijkervaring. De display is trouwens zo ontworpen dat je verbazingwekkend reële kleuren en contrast te zien krijgt in elk tafereel maar zorgt ook voor minder belasting van de ogen door het schadelijke blauw licht met 42% te verminderen zonder te moeten inboeten aan kleur. Ook de vingerafdrukscanner werd vakkundig weggestopt waardoor de beveiliging volledig onzichtbaar wordt (maar er uiteraard wel is).

Fotografeer als een professional
Professioneel fotograferen zonder een professional te zijn, dat kan met de camera van deze nieuwe generatie Galaxy S-toestellen. Met deze smartphone heb je een volledige set lenzen op zak met geweldige zoommogelijkheden, een groothoekcamera om alledaagse momenten vast te leggen en een ultrabreed camera met een gezichtsveld van maar liefst 123 graden, voor panoramische landschappen. Je bent bovendien dag en nacht klaar om te fotograferen want ook bij weinig licht zorgt deze camera voor mooie opnames. Ook verbluffende selfies maak je in een handomdraai … de selfie-camera stelt snel scherp en met de live focus kan je experimenteren met scherptediepte en artistieke effecten. En als je denkt dat het daarbij blijft? Mis! Je krijgt er ook nog een intelligente foto-assistent bovenop om de best mogelijk opname te maken en jouw onderwerpen te laten opvallen.

Kan jij ook niet wachten?
Wachten is in onze vluchtige maatschappij uit den boze en dan is een telefoon die een hele dag door kan gaan, net zoals jij, ideaal! Deze smartphones leren je dagelijkse routine en gebruikspatronen kennen door apps uit te schakelen die je niet nodig hebt om op die manier energie te besparen. Tegelijkertijd kan je ook rekenen op betere prestaties terwijl je minder energie verbruikt. Ook wat betreft opslagcapaciteit, connectiviteit, veiligheid, geluid en gaming prestaties scoren deze smartphones uitzonderlijk goed. Leuk om weten, deze toestellen zijn ook bestand tegen water en stof zodat je deze telefoon in elke omgeving kan gebruiken.

Aangepast aan jouw leven
Het blauwe licht verminderen om je ogen klaar te maken om in bed te kruipen, onnodige functies uitschakelen om de levensduur van je batterij te verlengen, … Deze smartphones leren jouw gewoontes aan om naadloos in je dag te passen en wordt zo een smartphone op maat!

 

Ontdek de Samsung Galaxy S-reeks bij ons in de winkel

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email
Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten