Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

De Samsung Galaxy A-serie is er voor de online generatie die ieder moment met de wereld wil delen. We verwachten intussen smartphones waarmee we supermooie beelden kunnen schieten, met schermen die alles tot leven brengen maar bovenal zoeken we naar krachtige toestellen waarvan de batterij lang genoeg mee gaat om ons altijd en overal bij te houden.

Samsung Galaxy A7
Met de Galaxy A7 wordt alles drie keer leuker dankzij de drievoudige camera met groothoek- en ultragroothoeklens die de wereld rondom nog beter vastlegt. Het intelligente camerasysteem en de 19 aanpasbare instellingen voor fotografie zorgen er bovendien voor dat je de beste foto's maakt zonder dat die aan natuurlijke uitstraling moeten inboeten. Zo maak je duidelijke foto's, ook wanneer het licht niet optimaal is, en geniet je in die foto's van scherpe contrasten en dynamische kleuren. Dit toestel heeft bovendien een duurzaam en ergonomisch design en is efficiënt in gebruik.

Samsung Galaxy A50
De Galaxy A50 kent een vloeiende en naadloze vormgeving, onder andere met het 6.4 inch Infinity-U display dat vrijwel randloos is en zorgt voor een extra open beeld om je foto's, video's, games, ... te bekijken. Met de drievoudige camera maak je panoramische foto's die er scherp en helder uitzien zowel overdag als 's nachts. Bovendien kan je ook spelen met scherpte-diepte dankzij de depth camera en met de scene optimizer verbeter je moeiteloos het beeld dat je fotografeerde. Een extra troef is ook hier de krachtige batterij die je bijhoudt wanneer je de hele dag aan het streamen, delen of gamen bent. En geraakt de accu dan toch leeg? Dan kan je de batterij in no-time opnieuw opladen.

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Schueremans

Yori
Shopmanager

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg

Dinsdag - Vrijdag
9u30 - 12u30 & 13u30 - 18u00

Zaterdag
10u00 - 17u00

Zondag gesloten