Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Het nieuwe schooljaar komt eraan … voor kinderen rond de leeftijd van 10 tot 12 jaar die voor het eerst naar het middelbaar onderwijs gaan is dat meest al ook het moment dat ze een smartphone mee op weg nemen. De belangrijkste redenen? Bereikbaarheid en zekerheid want het geeft ouders vaak een geruster gevoel als ze weten dat ze hun kind kunnen bereiken (of omgekeerd) als ze op weg zijn naar school, de sportclub of vriendjes. Natuurlijk is het wel belangrijk om samen goede afspraken te maken over het smartphonegebruik als je dit niet uit de hand wil laten lopen.

Maak goede afspraken
We leven in een digitaal tijdperk waar heel veel communicatie verloopt via dat handige toestel, de smartphone. Voor kinderen is het vooral een middel om te communiceren en in contact te staan met vrienden maar uiteraard kunnen ze er ook informatie mee opzoeken, gamen, films en series kijken, … Die diversiteit zorgt er al wel eens voor dat het smartphonegebruik uit de hand kan lopen. Goede afspraken zijn daarom belangrijk maar maak ze in overleg met je kind. Kijk samen naar het maandelijks verbruik, vraag naar de apps die het vaakst gebruikt worden en zorg ervoor dat huiswerk, sport en culturele activiteiten voorrang krijgen op de smartphone.

Tijdsbesteding
Geen smartphones aan tafel, in bed, tijdens het studeren, … er zijn wel wat momenten waarop smartphones best wat aan de kant blijven liggen. Maak hierover duidelijke afspraken en wees hier niet te laks in. Als je vooraf afspreekt dat je kind na het eten nog een uurtje op de smartphone mag, zorg er dan ook voor dat die na een uurtje opzij gelegd wordt. Uiteraard kan er bij oudere kinderen wat losser omgegaan worden met de regels maar je wil natuurlijk niet dat die smartphone hele dagen lang aan de hand van je kind plakt.

Gezonde controle
Als ouder blijf je best alert voor eventueel misbruik of verslaving. Eindeloos chatten, gamen, filmpjes kijken, … beïnvloed niet alleen de schoolresultaten maar vaak ook het leven van je kind. Kies voor een bewuste aanpak. Ook een oogje in het zeil houden op de kosten is vaak niet overbodig. Geef je kinderen mee dat ze niet ongestoord en ongelimiteerd kunnen bellen en surfen. Doen ze dat wel en lopen de kost op? Dan kan je hen een stukje mee laten betalen met hun zakgeld.

Bij ons kom je meer te weten over verschillende smartphones, iemand toevoegen aan je abonnement, ... Informeer ernaar!

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Schueremans

Yori
Shopmanager

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg

Dinsdag - Vrijdag
9u30 - 12u30 & 13u30 - 18u00

Zaterdag
10u00 - 17u00

Zondag gesloten