Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Snel een leuk moment vastleggen met de camera van je smartphone, comfortabel toch? Want in de tijd dat we ons fototoestel bovengehaald hebben is dat moment alweer voorbij. Hoe je ervoor kan zorgen dat je ook met je smartphone prachtfoto's kan maken? Experimenteer er op los en hou volgende tips alvast in het achterhoofd!

  • De mooiste foto's maak je bij daglicht. Omdat de sensor van je smartphone heel wat kleiner is dan die van een gewone camera heb je sneller last van ruis. Hoe meer licht, hoe groter de kans op een mooie foto. Wil je toch avondfoto's? De Huawei P20 maakt ook schitterende foto's bij zwak licht.
  • Flitsen doe je best niet met een smartphone want het lampje dat voor flitser moet doorgaan is vaak te fel en zorgt vooral voor bleke gezichten wat niet meteen flatterend is.
  • Neem eerst je foto en kies dan welk effect je wil gebruiken (zwart-wit, sepia, ...). Met de fotobewerkingsapps op je smartphone kan je bovendien van elke foto een kunstwerk maken.
  • Zoom in door wat dichterbij je onderwerp te gaan staan want een digitale zoom gaat vaak ten koste van de kwaliteit van je foto. Denk ook wat verder ... je foto wordt misschien nog beter als je door je knieën zakt of op een bankje gaat staan. Experimenteer en ga zo op zoek naar het juiste perspectief.
  • Probeer je camera tijdens het fotograferen zo stil mogelijk te houden. Houd het toestel daarom stevig vast met beide handen en houd desnoods op het moment dat je afdrukt even je adem in. Je kan eventueel ook steun zoeken tegen een bank of muurtje.
  • Als je iets meer tijd neemt om na te denken over wat je juist in beeld wil brengen en niet snel iets uit de losse hand fotografeert stijgt je foto sowieso al boven de gemiddelde smartphonefoto uit. Maak een mooie compositie en denk eraan dat je hoofdonderwerp niet altijd in het midden van je foto hoeft te staan.
  • Haal zoveel mogelijk storende elementen uit beeld. Dat kan je doen door bijvoorbeeld even te wachten tot die ene toerist uit beeld is.
  • Neem meerdere foto's, zo kan je de leukste er nadien gewoon uitpikken!
proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten