Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Op 12 september stelde Apple CEO Tim Cook tijdens de jaarlijkse keynote in Californië de nieuwste lanceringen voor. Blikvangers zijn de Apple Watch Serie 4 en drie nieuwe iPhones: de iPhone XS, de iPhone XS Max en de iPhone XR.

iWatch.JPG
Apple Watch Serie 4

'De Apple Watch is niet alleen de best verkopende smartwatch op de markt ook het beste verkopende horloge algemeen,' introduceerde Tim Cook de nieuwe versie van de iWatch. Wat betreft de technische en uiterlijke kenwerken mag je een groter scherm, dunnere randjes een krachtigere luidspreker en microfoon verwachten. Op dat scherm kan je nu nog meer informatie bekijken. Het opvallendste feature is echter het valdetectiesysteem waarmee deze nieuwe iWatch detecteert wanneer je valt en daaropvolgend een bericht kan uitsturen naar een noodnummer. Verder kan het horloge ook hartritmestoornissen detecteren en een elektrocardiograam maken.

iPhoneXS.JPG

iPhone XS
De iPhone-familie wordt uitgebreid met drie nieuwe iPhones. De iPhone XS werd aangekondigd als de meest geavanceerde iPhone ooit en is volledig water- en stofdicht. Bovendien beschikt deze smartphone over twee 12-megapixelcamera's, een breedhoeklens en een telelens zodat je ook op vlak van fotografie betere resultaten kan behalen. Niet alleen de camera werd daarmee verbeterd, ook de processor werd onder handen genomen. De iPhone XS Max, het grote broertje van de XS, werd ook voorgesteld en is met een schermgrootte van 6,5 inch de grootste iPhone uit de Apple-geschiedenis. Beide modellen zijn te verkrijgen in goud, zilver of grijs.

IphoneXR.jpg

iPhone XR
Tenslotte werd ook een instapmodel en iets meer budgetvriendelijke versie van de iPhone voorgesteld. De iPhone XR is verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes, heeft een LCD-scherm en aluminium behuizing en is volledig stofdicht maar dan weer niet gemaakt om langdurig onder water te houden.

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten