Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Huawei zet met de nieuwe P30-serie sterk in op mobiele fotografie en dat blijkt al uit de slogan die stelt: “Herschrijf de regels van de fotografie”. Zowel de P30 als de P30 Pro die recent werden voorgesteld zijn uitgerust met een overvloed aan camera’s en slimme software die een nieuw tijdperk inluiden op het gebied van smartphonefotografie.

De samenwerking met Leica zorgt voor een ongeëvenaard super camerasysteem dat bij beide modellen een groothoeklens, ultragroothoeklens en een telelens omvat. Bij de P30 Pro komt daar ook nog de Time of Flight (TOF-camera) bij die dient om afstanden te meten en bijvoorbeeld een accuraat bokeh-effect te creëren, de typische portretmodus waarbij de persoon op de foto haarscherp is voor een wazige achtergrond. Aan de voorkant van beide toestellen is er nog een 32MP selfiecamera voorzien waarmee je jezelf in de spotlight kan zetten. De 40MP groothoeklens is bovendien uitgerust met een aangepaste kleurenfilter in de sensor die tot 40% meer licht kan opvangen. Op die manier ontdek je de pracht die de nacht voor je verborgen houdt en leg je zowel overdag als ’s nachts prachtige en haarscherpe herinneringen vast.

Een display met verbluffende kleuren en een beter beeld, comfortabel vast te houden, makkelijk te ontgrendelen en de mogelijkheid om je smartphone in zo’n 30 minuten tot 60% op te laden (ook draadloos) … ook op andere vlakken zal de nieuwe P30-serie je weten te bekoren.

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten