Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Met de vakantie achter de rug lijken tips om inbraken te voorkomen misschien overbodig? Dat zou wat kort door de bocht zijn want eigenlijk zou je je woning een heel jaar door moeten beschermen tegen ongewenste bezoekers. Hoe je dat kan doen? Met onderstaande tips kom je al een heel eind.

  • Let op met kostbare spullen die in het zicht liggen. Zet dus geen audio- of videoapparatuur, antiek of andere kostbaarheden voor je raam en laat geen geld of juwelen rondslingeren. Ook een laptop of gsm laat je best niet op de tafel liggen die vanaf buiten te zien is.
  • Geef je woning steeds een bewoonde indruk door regelmatig lichten aan en uit te doen, de brievenbus te laten legen door familie of buren als je enkele dagen weg bent.
  • Misschien evident maar zorg ervoor dat alle ramen en deuren dicht zijn als je het huis uit gaat, ook al ben je maar een paar minuutjes weg.
  • Verstop geen sleutels op voor de hand liggende verstopplaatsen zoals onder de mat of een bloembak. Aan jesleutels hangt u ook best geen label met je adres op, zo vermijd je ongewilde bezoekjes als je je sleutels verliest.
  • Help eventuele inbrekers geen handje door allerlei materiaal zoals ladders of klein gereedschap in het zicht te leggen. Dat berg je dus maar beter op in het tuinhuis achter slot en grendel.
  • Kies voor een alarmsysteem of camerabeveiliging.

Syren Camerabeveiliging
Wat betreft camerabeveiliging zijn er heel wat verschillende mogelijkheden. Bij ACS kan je terecht voor de Syren Camerabeveiliging. Je vindt er complete sets met 4 camera's die aangesloten worden op een TV / monitor via HDMI of een set waar de HDD-recorder in het Syren beeldscherm verwerkt zit. Wil je toch eerder een beveiliging op maat dan kan je zelf een pakket samenstellen met camera's naar wens. In het aanbod vind je wif-camera's, camera's voor binnen- en buitengebruik, met nachtzicht of camera's die vanop afstand kunnen zoomen en/of bewegen.

Alle camera's zijn bovendien vanop afstand te bekijken via een app (Android of Apple) en montage ter plaatse is mogelijk.
Informeer ernaar!

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten