Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Veiliger de baan op beperkt het risico op ongelukken met minder schadedossiers als gevolg, een win-winsituatie. Producten die de veiligheid op de weg kunnen verhogen zijn dan ook een goede investering, zowel voor particulieren als kmo’s en bedrijven. Die laatsten hebben bovendien recht op een subsidie van de Vlaamse Overheid die de bedrijven wil aanmoedigen om het transport van goederen over de weg veiliger en ecologischer te maken met een subsidie waarmee ze tot 80% van de investeringen terugbetaald krijgen. Kmo's en grote ondernemingen met minstens 1 vrachtwagen voor goederenvervoer (> 3,5 ton) kunnen die subsidie krijgen wanneer ze maatregelen nemen om hun wagenpark te vergroenen en verkeersveiliger te maken.

Wat komt daarbij in aanmerking?

 • Rijassistentiesystemen ter bevordering van energiezuinig en verkeersveilig rijgedrag.
 • Extra veiligheidsvoorzieningen die verder gaan dan de wet voorschrijft zoals een dashcam, dode hoek camera, ...
 • Extra voorzieningen met een positieve impact op het milieu en op de geluidslast (milieuvoorzieningen) zoals aerodynamische maatregelen, een roetfilter, ...
 • Maatregelen ter bevordering van de efficiëntie.
 • Maatregelen ter bevordering van de ergonomische vormgeving van de bestuurdersplaats.
 • Maatregelen ter vermijding van diefstal.

Iedereen droomt van een veilig en vlot verkeer met een minimum aan ongevallen. Een utopie? Bij ACS vind je alvast allerlei handige toestellen voor voertuigen die de verkeersveiligheid ten goede kunnen komen. Achteruitrijcamera’s, dode hoek camera’s en navigatiesystemen spelen hun rol in een veiliger verkeer. Ook het installeren van bijvoorbeeld een dashcam (dashboard camera) kan ervoor zorgen dat een schadedossier sneller afgehandeld kan worden. Beelden zorgen er immers voor dat er geen oeverloze discussies kunnen ontstaan over de oorzaak van een incident.

 • Dashcam
  Wordt u tijdens de rit geconfronteerd met roekeloos en agressief rijgedrag? Incidenten die zich onderweg voordoen kunnen met de dashcam (dashboard camera) op beeld vastgelegd worden. Voortaan dus geen discussies meer over de oorzaak van een incident en een snellere afhandeling van uw verzekeringsdossier.
 • Achteruitrijcamera
  Een achteruitrijcamera biedt u meer zicht op wat zich achter uw voertuig afspeelt en verkleint de dode hoek. Daarnaast biedt hij u ook een beter zicht tijdens het rijden en het manoeuvreren. Op die manier heeft u meer controle over wat zich afspeelt rond het voertuig en kan u veiliger de baan op.
 • Dode hoek camera
  Een dode hoek camera zorgt voor extra overzicht op de omgeving rondom de vrachtwagen en biedt daardoor een handig hulpmiddel om ongelukken en schade te voorkomen. Wie naast de verplichte dodehoekspiegels dus ook investeert in extra dodehoekdetectoren kan gebruik maken van deze subsidie.
 • Navigatie
  Met een navigatiesysteem dat rekening houdt met de specifieke afmetings- en gewichtsbeperkingen van uw voertuig baant u zich moeiteloos een weg naar deplaats van uw bestemming. Bovendien waarschuwen de moderen systemen u voor hinder onderweg zoals ongelukken en files zodat u in dat geval kan kiezen voor een alternatieve route. Op die manier gaat u ook efficiënter en dus kostenbesparend de weg op.
 • En verder ...
  ACS kan ook zorgen voor ritregistratie (Track & Trace) en de beveiliging van opleggers.

Kwalitatieve montage & service
De montagedienst zorgt voor een professionele installatie in uw wagenpark. U kan rekenen op de perfecte oplossing op maat van uw bedrijf, zorgvuldig geselecteerd door specialisten, en geniet van een uitstekende service na verkoop. Interessant om weten is dat ACS heel wat jaren ervaring met +3,5 ton voertuigen op de teller hebben staan. Bovendien kan je ook op zaterdag terecht bij de montagedienst zodat er geen hinder optreedt tijdens de werkuren.

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Schueremans

Yori
Shopmanager

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 17u00
zondag & maandag
gesloten