Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Op zoek naar oortjes die beschikken over klasse, kwaliteit en design? De officiële oortjes van Apple bezitten al deze eigenschappen. Je kiest voor de normale Apple Earpods, met zowel lightning als 3,5 mm jack aansluting, of voor de draadloze Airpods. Ze zijn special ontworpen voor gebruik met je iPhone, iPod of iPad, of Mac.

Earpods
De earpods kende je ongetwijfeld al, de oortjes met draad van Apple. Deze hebben een optimale pasvorm voor het oor waardoor ze beter in je oren blijven zitten en ook veel comfortabeler aanvoelen. Ze zijn ontwikkeld voor een maximale geluidsuitvoer waardoor je geniet van een krachtig geluid van geweldige kwaliteit.

Airpods
Wil je echter genieten van een optimale bewegingsvrijheid? Kies dan voor de draadloze airpods om naar je muziek te luisteren, te telefoneren of Siri te gebruiken. Doe ze in je oren en maak meteen verbinding met je iPhone of Apple Watch zodat je kan genieten van het geweldige geluid, nu nog beter dan ooit. De Airpods bieden meer gesprekstijd, je kan Siri activeren met je stem zonder je telefoon op te pakken, ze weten wanner je luistert en wanneer je praat en beschikken over voldoende power voor een ongeëvenaarde luistertijd van 5 uur. Is je batterij toch leeg dan is er de handige en gloednieuwe draadloze oplaadcase waarmee je de Airpods meerdere keren kan opladen voor meer dan 24 uur luistertijd. En dat opladen, dat gaat heel snel, een kwartiertje opladen is al goed voor 3 uur luisterplezier.

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Tollenaers

Mathieu

 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Schueremans

Yori
Shopmanager

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 17u00
zondag & maandag
gesloten