Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Smartphones worden steeds slimmer maar kunnen we het intussen ook al niet hebben over smartcovers? De tijd van een effen, zakelijk hoesje dat louter diende voor de bescherming van je gsm ligt al een tijd achter ons. Vandaag willen we niet alleen hoesjes die een goede bescherming bieden, hoewel dat natuurlijk wel belangrijk blijft, maar even goed hoesjes die we een persoonlijke touch kunnen geven en die beschikken over wat nieuwigheden op technologisch gebied. Wat denk je bijvoorbeeld van de slimme covers van Samsung?

Cover_ClearViewStanding.jpg

Samsung Clear View Standing Cover
De Samsung Clear View Standing Cover kan je positioneren in drie verschillende hoeken, optimaal voor verschillende functies zoals bijvoorbeeld een selfie nemen maar ook om een film te bekijken zonder dat je je telefoon moet vasthouden. Je klapt je cover gewoonweg open voor een optimaal horizontaal aanzicht. Verder kan je ook bij deze cover oproepen beantwoorden, muziek kiezen en veel meer zonder dat je hem hoeft te openen. De handige interface toont je belangrijke info zoals tijd, datum en batterijniveau en je kan er naar hartenlust op tikken en swipen. Tenslotte beschermt deze harde cover je telefoon langs alle kanten zodat je je geen zorgen hoeft te maken over krassen als de telefoon in je handtas of broekzak zit.Cover_LEDView.jpgSamsung LED View Cover
Met de Samsung LED View Cover is je smartphone intelligent en stijlvol beschermd. De opvallende LED-lampjes geven je meldingen bij inkomende gesprekken, berichten en veel meer. Ook je muziek kan je kiezen en afspelen via de cover. Bovendien beschikt de cover ook over een stevig binnenvak zodat je je identiteits- of bankkaart altijd binnen handbereik hebt.

 

Kom deze 'slimme' covers ontdekken in de winkel!

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten