Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

Zullen we eens terugblikken op het voorbije jaar? 2018 was immers niet alleen het jaar waarin ACS zijn 25ste verjaardag vierde. We hebben een goed gevuld jaar achter de rug met heel wat opmerkelijke sportieve resultaten in alle mogelijke sporttakken, koninklijke huwelijken en baby’s in Groot-Brittannië, de lancering van nieuwe smartphones met steeds betere camera’s en veel meer. Google stelde eerder deze maand de lijst met de meest populaire zoektermen voor en daar scheren voetbal en verkiezingen hoge toppen.

WK Voetbal
Denk je aan de zomer van 2018 dan denk je ongetwijfeld ook aan grote schermen, massa’s volk, veel sfeer want onze Rode Duivels brachten het land in vervoering met de beste Belgische prestatie ooit op een wereldkampioenschap voetbal. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de meest populaire zoekterm van dit jaar ‘WK 2018’ was. De meest opgezocht Rode Duivel was dan weer Eden Hazard die Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne vooraf gaat.

Verkiezingen
De verkiezingen waren ook een grote slokop wat zoektermen betreft. In de aanloop naar verkiezingen en ook nadien willen we blijkbaar alles weten over de politici. Bovendien gingen heel wat mensen ook nog snel eens kijken hoe je nu weer elektronisch moet stemmen en tot hoe laat je mag gaan stemmen.

En verder …
Sommige dingen veranderen nooit: ‘slijm’ en de manier waarop je het maakt blijft nog steeds erg populair, Fortnite is de meest trending game en ook gestorven beroemdheden scoren hoog in de ‘Year in Search’-lijsten met dit jaar de immens populaire Avicii op nummer 1. Tenslotte zijn er natuurlijk ook de tv-programma’s die de nodige aandacht krijgen. Dit jaar kreeg men niet genoeg van de gebeurtenissen op Temptation Island, de intriges van De Mol en de dansmoves in Dancing with the stars.

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Maes

Justin
Commerciële Medewerker & Car Audio Expert

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Verhaeghe

Antigoni
Commerciële medewerkster

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 18u00
zondag & maandag
gesloten