Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

ACS Nieuws

Volg onze nieuwspagina en U blijft op de hoogte van nieuwe product releases, acties en promoties en al het andere nieuws van ACS.

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw

ACS | Nieuws

Had je al langer zin om jezelf een iMac of een Macbook aan te schaffen maar was het prijskaartje net wat boven je budget? Dan is dit misschien wel de ideale gelegenheid want bij ACS kan je terecht kan voor Apple refurbished computers, tablets en smartphones.

Unieke bluetooth speakers

Unieke bluetooth speakers

ACS | Nieuws

Nog op zoek naar unieke en mooie bluetooth speakers? Divoom is een merk geïnspireerd door de liefde voor muziek en gaat daardoor steeds op zoek naar een uitstekende geluidskwaliteit en combineert dat met een esthetisch mooi design.

Ongehoord vernieuwend

Ongehoord vernieuwend

ACS | Nieuws

Op zoek naar oortjes die beschikken over klasse, kwaliteit en design? De officiële oortjes van Apple bezitten al deze eigenschappen. Je kiest voor de normale Apple Earpods, met zowel lightning als 3,5 mm jack aansluting, of voor de draadloze Airpods. Ze zijn special ontworpen voor gebruik met je iPhone, iPod, iPad of Mac.

Deel elk moment met de Samsung Galaxy A

Deel elk moment met de Samsung Galaxy A

ACS | Nieuws

De Samsung Galaxy A-serie is er voor de online generatie die ieder moment met de wereld wil delen. We verwachten intussen smartphones waarmee we supermooie beelden kunnen schieten, met schermen die alles tot leven brengen maar bovenal zoeken we naar krachtige toestellen waarvan de batterij lang genoeg mee gaat om ons altijd en overal bij te houden.

Maak uw wagenpark groener en veiliger

Maak uw wagenpark groener en veiliger

ACS | Nieuws

Veiliger de baan op beperkt het risico op ongelukken met minder schadedossiers als gevolg, een win-winsituatie. Producten die de veiligheid op de weg kunnen verhogen zijn dan ook een goede investering, zowel voor particulieren als kmo’s en bedrijven. Die laatsten hebben bovendien recht op een subsidie van de Vlaamse Overheid die de bedrijven wil aanmoedigen om het transport van goederen over de weg veiliger en ecologischer te maken met een subsidie waarmee ze tot 80% van de investeringen terugbetaald krijgen. Kmo's en grote ondernemingen met minstens 1 vrachtwagen voor goederenvervoer (> 3,5 ton) kunnen die subsidie krijgen wanneer ze maatregelen nemen om hun wagenpark te vergroenen en verkeersveiliger te maken.

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Verschueren

Tom
Store en Sales manager

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Tollenaers

Mathieu
Store Manager Telenet Center

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Schueremans

Yori
Commerciële Medewerker

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 17u00
zondag & maandag
gesloten