Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
Welkom bij acs hifi

ACS Nieuws

Volg onze nieuwspagina en U blijft op de hoogte van nieuwe product releases, acties en promoties en al het andere nieuws van ACS.

Bescherming zonder compromissen

Bescherming zonder compromissen

ACS | Nieuws

Op zoek naar de optimale bescherming voor je iPhone of iPad? Speck maakt cases die de schokken en klappen opvangen voor de toestellen waarop je vertrouwt (en waar je eigenlijk niet meer zonder kan). Impactschade, vervelende deuken en krassen zijn daarmee verleden tijd.

Zo houd je de batterij van je smartphone in topconditie

Zo houd je de batterij van je smartphone in topconditie

ACS | Nieuws

De batterij is een van de cruciale onderdelen van je smartphone die je zo lang mogelijk in topconditie wil houden. De levensduur van je smartphonebatterij optimaliseren? Dat doe je door rekening te houden met onderstaande tips?

Een smartphone voor je kind?

Een smartphone voor je kind?

ACS | Nieuws

Het nieuwe schooljaar komt eraan … voor kinderen rond de leeftijd van 10 tot 12 jaar die voor het eerst naar het middelbaar onderwijs gaan is dat meest al ook het moment dat ze een smartphone mee op weg nemen. De belangrijkste redenen? Bereikbaarheid en zekerheid want het geeft ouders vaak een geruster gevoel als ze weten dat ze hun kind kunnen bereiken (of omgekeerd) als ze op weg zijn naar school, de sportclub of vriendjes. Natuurlijk is het wel belangrijk om samen goede afspraken te maken over het smartphonegebruik als je dit niet uit de hand wil laten lopen.

Zo goed als nieuw

Zo goed als nieuw

ACS | Nieuws

Had je al langer zin om jezelf een iMac of een Macbook aan te schaffen maar was het prijskaartje net wat boven je budget? Dan is dit misschien wel de ideale gelegenheid want bij ACS kan je terecht kan voor Apple refurbished computers, tablets en smartphones.

Unieke bluetooth speakers

Unieke bluetooth speakers

ACS | Nieuws

Nog op zoek naar unieke en mooie bluetooth speakers? Divoom is een merk geïnspireerd door de liefde voor muziek en gaat daardoor steeds op zoek naar een uitstekende geluidskwaliteit en combineert dat met een esthetisch mooi design.

proximus base mobistar telenet scarlet engie

ACS, onafhankelijk aanbieder van de Belgische providers

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U alle diensten aan te kunnen bieden van verschillende providers.  Zo bent u er zeker van dat U steeds het meest voordelig kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

En bij ACS helpen we je ook bij de keuze van energieleverancier. Als partner van Engie kunnen wij u het abonnement aanbieden dat past bij uw situatie.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
                       

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Schueremans

Yori
Store Manager

email
 Wens

Kristof
Installateur Car HiFi & Home Security

email
Vandenbrande

Yannick
Technisch en Commerciële medewerker

email
Vandenbosch

Jonas
Commerciële medewerker

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Mertens

Winfried
Repair Expert

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
Havermans

Nadine
Administratie Verantwoordelijke

email
Rens

Jef
Commerciële Medewerker & Telenet Expert

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
dinsdag t.e.m. vrijdag
9u30 tot 12u30 en 13u30 tot 18u00
zaterdag
9u30 tot 17u00
zondag & maandag
gesloten