Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
acs hifi

Realisaties

Bij ACS zijn we gespeciallisseerd in het inbouwen van alle toestellen en electronica in uw wagen.

Fiat Ducato Mobilhome

Fiat Ducato Mobilhome

De eigenaar van deze Fiat Ducato Mobilhome had een aantal specifieke wensen:

Het voertuig moest voorzien worden van een (uitschakelbare) dodehoekcamera, een geïntegreerde navigatie met DVD speler bevatten er moesten ook extra luidsprekers bijgeplaatst worden in de woonruimte.

De knop om de dodehoekcamera te activeren werd geïntegreerd in het dashboard van het voertuig & de camera kreeg een subtiele plaats toegewezen aan de buitenspiegel.

Om de extra luidsprekers te monteren vonden we een uitstekende plaats in een vrije ruimte van de wooncabine.

Een tevreden klant & een mooie projectoplevering was het resultaat!

Pioneer Actieve Subwoofer Honda Civic

Pioneer Actieve Subwoofer Honda Civic

De eigenaar van de Honda Civic was niet tevreden van de basweergave in zijn wagen.  De koffer kon beperkt benut worden van het plaatsen van een Subwoofer omwille van veelvuldig gebruik van de laadruimte van het voertuig.

Daarom werd er geopteerd voor een Ruimtebesparende actieve Subwoofer van Pioneer.  Slechts 9 centimeter kofferruimte opofferen was de enige vereiste.

Ook geen zorgen voor het beschadigen van de geplaatste Subwoofer, daar zorgt het krasbestendige ontwerp voor.  En de aansluitkabels?  Die zijn onzichtbaar weggewerkt door onze ervaren monteurs!

Mercedes ML Navigatie & Camera

Mercedes ML Navigatie & Camera

Deze Mercedes ML werd standaard geleverd zonder navigatiesysteem of mogelijkheden voor het afspelen van MP3's in het voertuig.

We monteerden een Pioneer 2-DIN toestel, samen met een inbouwkader voor een perfecte afwerking.  Een multimediale wereld ging open voor de eigenaar van dit voertuig.

Als kerst op de taart plaatsten we een achteruitrijcamera, prachtig weggewerkt naast de nummerplaatverlichting.

 

 

Achteruitrijcamera op Mobilhome

Achteruitrijcamera op Mobilhome

Op deze Mobile Home werd een uiterst discrete achteruitrijcamera geplaatst, om een perfect zicht van de achterkant van het voertuig te garanderen.

Voor de weergave van het beeld van de camera werd de bestaande Pioneer navigatie gebruikt.

Dé ideale oplossing voor zowel het parkeren van dit gevaarte, maar ook voor de veiligheid van bvb spelende kinderen op de kampeerplaats.

Xenon verlichting in Mercedes

Xenon verlichting in Mercedes

Deze Mercedes C-klasse werd uitgerust met Xenon verlichting om de zichtbaarheid in het donker te aanzienlijk te verbeteren.  Voor mensen die lijden aan nachtblindheid is dit de gedroomde oplossing.

De Xenon set werd door onze monteurs na plaatsing correct afgesteld en verblind de medeweggebruikers dus niet!  Een goed afgestelde koplamp houd de lichtbundel op de weg.

Pioneer 2 din Navigatie Audi A3

Pioneer 2 din Navigatie Audi A3

In deze Audi A3 werd een Pioneer 2 DIN toestel geplaatst met navigatie.  Dit voertuig is nu volledig uitgerust om Bluetooth handsfree te bellen, Bluetooth muziek te streamen, DVD's te bekijken & vlot te kunnen navigeren naar de gewenste bestemming.

De gebruikte inbouwkader zorgt voor een gelikte afwerking & ook de stuurwielbediening werd naadloos overgenomen!

 

 

Parkeersensoren BMW X3

Parkeersensoren BMW X3

In een BMW X3 plaatsten we parkeersensoren met een buzzer.  De bumper werd gedemonteerd om de correcte positie van de sensoren te kunnen bepalen & de sensoren te plaatsen.

In dit geval werden de standaard zwarte sensoren geplaatst, omwille van de reeds zwarte bumper van het voertuig.  Onze sensoren zijn echter ook overspuitbaar om deze naadloos te kunnen integreren in de kleur van uw bumper!

 

100% maatwerk VW Beetle

100% maatwerk VW Beetle

Deze Volkswagen Beetle werd voorzien van een volledige Rockford Fosgate installatie, volledig op maat ingewerkt in de koffer.  Ook de deurpanelen werden stevig aangepakt & voorzien van krachtige Rockford luidsprekers.

Dit alles wordt aangestuurd door 2 imposante versterkers & een Pioneer 1-din radio met klapscherm.  Een puik staaltje vakmanschap!  Ook dit is ACS!

Inbouw 6x9 luidsprekers & Brodit houder voor TomTom

Inbouw 6x9 luidsprekers & Brodit houder voor TomTom

Deze Mercedes Vito werd uitgerust met extra 6X9 inch luidsprekers, netjes weggewerkt onder de zetels van bestuurder & passagier.

De draagbare TomTom navigatie werd door middel van een Brodit Proclip op het dashboard van het voertuig geplaatst & de stroomkabel van de navigatie werd rechtstreeks op de batterij van het voertuig aangesloten, dus geen storende bekabeling zichtbaar!

De 12V aansluiting bleef dus nog beschikbaar voor andere doeleinden.

 

Inbouw Coyotes Smartphone & Mobiele GPS

Inbouw Coyotes Smartphone & Mobiele GPS

U gebruikt een Coyote, Smartphone en draagbare navigatie in de wagen?

Problemen met aansluiten van al uw toestellen omwille van slechts 1 beschikbare 12 Volt stekker?  Een hele kabelspaghetti over uw dashboard?

Het kan ook anders!  ACS werkt netjes deze bekabeling weg & al uw toestellen krijgen spanning na contact!  Beschikbaar op ieder voertuig, eventueel in combinatie met een Brodit houder voor een mooi afgewerkt resultaat!

Meer info bij onze Experts!

 

 

 

Alpine Dakscherm

Alpine Dakscherm

We plaatsten een Alpine dakscherm in deze VW Transporter.

Het 10,2 inch dakscherm zorgt voor een prachtig beeld voor alle inzittenden op de achterbank en heeft een ingebouwde DVD speler.  Samen met de draadloze hoofdtelefoons hebben de passagiers vanaf nu urenlang kijkplezier.

HIFI systeem in Porsche cayenne

HIFI systeem in Porsche cayenne

In deze Porsche Cayenne plaatsten we een volledige Audison installatie.  Er werden 2 versterkers gemonteerd voor het aansturen van de Subwoofer & de luidsprekers van het voertuig.

De diepe bassen werden op die manier aanvuld met zuivere hoge klanken.  De installatie werd volledig op maat geïntegreerd in de laadruimte zodat deze perfect vlak bleef, een vereiste van de eigenaar voor de uitvoering.

Een bijzonder krachtige installatie, speelt luid & blijft zuiver.  Een tevreden klant & onze monteurs terecht fier op het afgeleverde project.

base telenet

ACS, exclusieve partner van Telenet en Base

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U excusiviteit aan te kunnen bieden uit het Telenet en Base gamma.  Zo bent u er zeker van dat U steeds onder de beste service kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
               

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Laurence

Laurence
commercieel adviseur

A

Belinda
Salesmanager

emailCaes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email
G

Matthias
commercieel adviseur

email Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
Van dinsdag tot vrijdag open.

09u30 - 12u30 en 13u30 - 18u00

Zaterdag doorlopend open.

10u00 - 17u00

Maandag en Zondag gesloten.

 

Er is een fout opgetreden