Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.
acs hifi

Werken bij ACS?

Vacature klantenadviseur

Telewerk is nu meer dan een must. Ben jij de persoon die onze klanten kan bijstaan om hen online te houden. Laat het ons vandaag nog weten en wie weet vervoeg jij ons topteam!
Al meer dan 25 jaar is ACS een grote speler in de elektronica markt. Sinds kort zijn wij een unieke samenwerking aangegaan met Telenet-Base. Doordat we steeds blijven groeien, zijn wij op zoek naar talenten die ons topteam van adviseurs kunnen vervoegen in ons filiaal te Heist-op-den-Berg.

Ben je iemand die tot het uiterste gaat om een unieke klantenbeleving te creëren, een out of the box-denker met oog voor detail, een ware teamplayer en sfeermaker? Hou je ervan om te werken met toffe collega’s in een moderne winkel en schrikt zaterdagwerk je niet af?

Solliciteer dan nu met CV en motivatiebrief via sollicitatie@acs-online.be

 


Vacature hersteller smartphones, tablets, iMac en Macbook

Wij zijn op zoek naar een (ervaren) hersteller met een neus voor digitale techniek en oog voor detail. Een handige Harry met kennis van zaken en die kwalitatief hoogstaand werk aflevert... Iemand die tot het uiterste gaat voor een unieke klantenbeleving. Ben jij deze persoon? Solliciteer dan nu via de chatfunctie of via het emailadres sollicitatie@acs-online.be

 

 

base telenet

ACS, exclusieve partner van Telenet en Base

Bij ACS vinden we het belangrijk dat uw Telecom abonnementen passen bij uw specifieke gebruikersprofiel. Daarom hebben we er voor gekozen om U excusiviteit aan te kunnen bieden uit het Telenet en Base gamma.  Zo bent u er zeker van dat U steeds onder de beste service kan bellen, sms'en, vast & mobiel kan surfen & digitale TV kan kijken.

Onze medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.

Bezoek onze winkel

Breng een bezoekje aan onze winkel en laat je verrassen door ons uitgebreid aanbod!

startBekijk onze fotogalerij

>enveloppe
               

Ons team van experten

Laat je begeleiden door ons team van experts. Alle experten zijn goed opgeleide adviseurs die je met plezier helpen om een antwoord te vinden op iedere vraag, rekeninghoudend met ieders behoeften en budget.

Laurence

Laurence
commercieel adviseur

S

Jytte
commercieel adviseur

email
A

Belinda
Salesmanager

email
G

Matthias
commercieel adviseur

email
 Lanoye

Valerie
Aankoop Verantwoordelijke

email
Caes

Ben
Hoofdverantwoordelijke

email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties en promoties

Openingsuren

ACS Heist-op-den-Berg
Je kan veilig terecht in ons Telenet/Base-servicecenter daar wij zorgen voor de nodige veiligheidsmaatregelen. Zo beperken we het aantal bezoekers dat tegelijk in de winkel mag, ontsmetten we het materiaal, houden we voldoende afstand en dragen we een mondmasker. Respecteer zeker de richtlijnen en vergeet je mondmasker niet. Alleen zo geraken we er samen door, en kunnen we jouw en onze veiligheid garanderen. Je kan ook op afspraak bij ons terecht maar is echter niet verplicht. Zo ben je wel snel geholpen en hoef je niet te wachten in de winkel. Een afspraak maken kan snel en eenvoudig via de chatfunctie van onze Facebookpagina of via sales@acs-online.be 

Let op! Gewijzigde openingsuren.

Van dinsdag tot vrijdag doorlopend open.

09u30 - 12u30 en 13u30 - 18u00

Zaterdag doorlopend open.

10u00 - 17u00

Maandag en Zondag gesloten.

 

Er is een fout opgetreden